Over Ons

Welkom op onze 'over ons' pagina! Mijn naam is Maartje en ik ben de oprichter en eigenaar van deze prachtige oorbellen webshop. Ik heb altijd al een passie gehad voor sieraden en mode, na jaren lang hobbyen, besloot ik mijn eigen sieradenlijn te starten.

Het idee achter onze webshop was om handgemaakte oorbellen van hoogwaardige materialen toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar mooie en unieke sieraden. Elk paar oorbellen in onze collectie is met liefde en zorg gemaakt, en we streven ernaar om onze klanten de best mogelijke kwaliteit en service te bieden.

Ons doel is om een breed scala aan stijlen aan te bieden, van boho oorbellen tot bloemen oorbellen en hartjes oorbellen, zodat er voor elke smaak en gelegenheid wel iets te vinden is. We zijn trots op onze collectie van oorbellen van klei en stainless steel, die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook duurzaam en hypoallergeen zijn.

We vinden het belangrijk om onze klanten een naadloze en veilige online shopping ervaring te bieden, en daarom hebben we ons best gedaan om de bestelprocedure zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Mocht je vragen hebben, dan sta ik altijd voor je klaar om je te helpen.

Dank je wel voor het bezoeken van onze webshop en voor je interesse in onze producten. Ik hoop dat je net zo van onze oorbellen zult genieten als wij dat doen!

Contact

Uitgelichte collectie