Algemene informatie

Verzending
Wij streven er naar om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verzenden. De oorbellen worden verzonden in een brievenbus pakketje en geleverd door PostNL.
Alle bestellingen worden mooi ingepakt, we willen je graag het gevoel geven dat je echt een cadeau voor jezelf hebt besteld!

Bestellingen worden gratis verzonden bij een minimaal aankoopbedrag van € 50,-.

Retouren
In overleg kunnen wij retrouren accepteren. Neem altijd contact op als er iets mis is met je bestelling, we helpen je graag verder.

Materialen
Alle oorbellen zijn handgemaakt van de beste kwaliteit polymeer klei en vaak ook voorzien van een laagje resin voor de glans en extra bescherming. Deze materialen zijn lichtgewicht en geven geen druk op de oren. Ondanks de versteviging kunnen de oorbellen breken als je ze buigt.
De achterkant van de oorbellen is voorzien van RVS stekers, ook deze hebben extra versteviging met een laagje resin. Mocht je liever clip on oorbellen hebben, dan kun je ons altijd een berichtje sturen (de meerprijs hiervan is € 2,-).

Al onze stainless steel (rvs) oorbellen zijn gemaakt van 316 stainless steel met een nikkelgehalte van 10%. Roestvrij stalen sieraden zijn sterk, roestbestendig en blijven langer mooi onder allerlei omstandigheden.

Onderhoud
Bewaar je sieraden op een droge plaats en vermijd direct zonlicht, te veel zonlicht kan de kleur doen vervagen. Vermijd contact met vocht zoals water, parfum, creme en haarspray. Je kunt de oorbellen het beste uit doen tijdens het zwemmen, sauna, slapen en sporten. Leg de ooorbellen nooit los in je zak of handtas, hierdoor kunnen de oorbellen beschadigen.
Indien de oorbellen vuil zijn geworden kun je ze het beste oppoetsen met een licht vochtige doek.

Uitgelichte collectie